Муабет

Трпе и Трпана во кревет. Трпе прашува:
– Дали си за секс?
– Не можам, уморна сум…
– Ќути и спиј… нели гледаш дека зборувам на телефон.

Обиди се со

Лозинка

Трпе отишол кај Цветко на гости: – Ке може да ми го кажеш пасвордот од ...