Дома / Вицови / Личности / Мое сонце

Мое сонце

Трпе и вика на Трпана:
– Ти си моето сонце!
– Навистина?
– Па да, не можам со очи да те гледам!

Обиди се со

Трчање

Малиот Трпе го прашува татко си: – Тато! Да те прашам нешто? – Прашај бе ...