Младост

Цветко влага во аптека и прашува:
– Што имате да ми препорачате против брчки?
– Паа.. Фотошоп!

Обиди се со

Девојка

Цветко поминува покрај цвеќарница за 8-ми март. Продавачката го гледа и вели: – Господине, зарем ...