Мирис

Трпе дома залегнат, гледа фудбал и се испрдел квалитетно.
Во тој момент ѕвони ѕвончето, и Трпе брзо испрскал со освежувач на просторот со мирис на борова шума.
Влегува Цветко и уште од вратата вика:
– Трпе кај тебе мириса, како некој да се испосрал у борова шума!

Обиди се со

Брак

Данашњи бракови: Матичар: Кој ФБ профил ке га користите? Муж: Ја ке си га задржу ...