Дома / Вицови / Личности / Мир и тишина

Мир и тишина

Докторот и вели на Трпана:
– И запамтете, дека освен лекарствата на вашиот сопруг му се потребни мир и тишина.
– Абе докторе, јас тоа дење и ноќе му го зборувам!

Обиди се со

Корица

СМС од синот: “Тато, вечерва нема да си дојдам дома. Ќе учиме физика со Трпана.” ...