Крава

Малиот Трпе ја прашува мајка си:
– Мамо каде е кравата на тато?
– Што збориш сине, татко ти нема крава.
– Е како нема, кога прееска и кажа на комшивката дека има подобро тело од неговата крава!

Обиди се со

Претплата

Цветко на шалтер: – Добар ден. Сакам да се претплатам за една година. – Господине ...