Корица

СМС од синот:
“Тато, вечерва нема да си дојдам дома. Ќе учиме физика со Трпана.”
СМС од таткото:
“Сине, стави му корица на учебникот.”

Обиди се со

Претплата

Цветко на шалтер: – Добар ден. Сакам да се претплатам за една година. – Господине ...