Дома / Вицови / Личности / Комшивка

Комшивка

Трпе, знаеш ли дека комшивката од трети спрат е маж во женска облека?
– Знам.
– Е, зошо не ми кажа навреме?!

Обиди се со

Трпе од Кавадарци

Трпе и Трпана се заминале за Њујорк на гости кај синот. Се качиле во едно ...