Комшии

Се јавува Цветко во утринска емисија:
– Ало, во програма сум?
– Да!
– Мене ми е супер у државава, живеам во една соба со: џандар, доктор, политичар и келнер, ко една личност сме.
– Каде?
– Во Бардовци!

Обиди се со

Брак

Данашњи бракови: Матичар: Кој ФБ профил ке га користите? Муж: Ја ке си га задржу ...