К-15

Трпе на работа го прашува директорот:
– Директоре, годинава ќе давате К-15?
– Ние не, ама на YouTube ги има сите клипови…

Обиди се со

Трчање

Малиот Трпе го прашува татко си: – Тато! Да те прашам нешто? – Прашај бе ...