Дома / Вицови / Личности / Јавен тоалет

Јавен тоалет

Трпе влегува во јавен тоалет:
– Колку ви е мала нужда?
– Ако ти е 10 сантима – 10 денари, ако ти е 20 – 20 денари…
– Еве ти 50 денари.
– Охооо….
– Што мори охоо, врати ми 45 денари!

Обиди се со

Логика

Се враќа Трпе накај дома и пред влезо гледа еден човек иде по скалите, се ...