Дома / Вицови / Личности / Изневерување

Изневерување

Цветко загрижен му кажува на Трпе:
– Пријателе, не знам како да ти кажам, но морам… Трпана те изневерува.
– Нема шанси! Мојата жена не е таква.
– Од кај знаеш?!
– Па таа мене не ми дава, што сме маж и жена, а камоли на некој друг!

Обиди се со

Ризли

Иде Трпе во трафика: – Ај едно паќетче кондоми Дурекс. – Фала богу некој нешто ...