Избор

Трпе ја прашува Трпана:
– Мила, што да пуштам, порно или фудбал?
– Што знам миличок, ај порно… Фудбал, горе-доле, знаеш како се игра!

Обиди се со

Брак

Данашњи бракови: Матичар: Кој ФБ профил ке га користите? Муж: Ја ке си га задржу ...