Дома / Вицови / Личности / Интелигенција

Интелигенција

Трпана му кажува на Трпе:
– Научно е докажано дека децата 80% од интелигенцијата ја наследуваат од мајката.
А Трпе на тоа:
– Е да бе… од таткото само 35% а?

Обиди се со

Млекара

Цветко врти на телефон: – Ало! – Да повелете. – Дали е тоа Битолската млекара. ...