Готвач

Главниот шеф на еден ресторан го пробува јадење направено од Трпе.
– И ти работеше како готвач во војска?
– Да и плус тоа два пати ме ранија.
– Не ми е јасно, како не те утепале!

Обиди се со

Брак

Данашњи бракови: Матичар: Кој ФБ профил ке га користите? Муж: Ја ке си га задржу ...