Фризура

Трпана го шиша малиот Трпе, а он плаче и вика:
– Не сакам фризура како на тато!!!
– Мора сине! Сите викаат дека личиш на комшијата.

Обиди се со

Трпе од Кавадарци

Трпе и Трпана се заминале за Њујорк на гости кај синот. Се качиле во едно ...