Дома / Вицови / Личности / Еротски сон

Еротски сон

Трпана го прашува Трпе:
– Миличок, во твоите еротски соништа јас горе сум или доле?
– Ти си кај мајка ти!

Обиди се со

Ризли

Иде Трпе во трафика: – Ај едно паќетче кондоми Дурекс. – Фала богу некој нешто ...