Дома / Вицови / Личности / Другарки

Другарки

– Трпееее, ќе излезам со другарките…
– Многу убаво Трпано! Ти можеш да излегуваш со курви, јас не…

Обиди се со

Нервоза

Си седи маж во кафана. Влегува еден со трчање и вика: – Трпе, брзо трчај ...