Долг

Трпе му врти на Цветко:
– Алооо! абе да ти е*ам мајката! Кога ќе ми ги вратиш парите?!
– Мајка му е на телефонот… пари нема, ама ти помини ако сакаш.

Обиди се со

Лозинка

Трпе отишол кај Цветко на гости: – Ке може да ми го кажеш пасвордот од ...