Договор

Цвета и врти на Трпана:
– Ало Трпано, маж ми кај тебе ли е?
– Да. Влезе да се истушира.
– Ај задржи го уште саат-два. Твојот се јави дека ќе задоцни!

Обиди се со

Лозинка

Трпе отишол кај Цветко на гости: – Ке може да ми го кажеш пасвордот од ...