Читање

Трпана му се дере на Трпе
– Што е ова, пак си се начукал, а?!
– Нееее… гледаш дека читам книга…
– Абе остави го тостерот и легни си…

Обиди се со

Подароци

Трпе, абе порано за секој празник ми носеше подароци, откако се зедовме, ништо! – Трпано, ...