Број

Некој тип и се пушта на Трпана:
– Здраво убавице, ќе ми го дадеш ли бројот на мобилниот?
– Ти кажувам по 070662541 пат дека сум мажена…

Обиди се со

Поведение

Мајка му му вика на Трпе: – Те избркале од школо поради лошо поведение? Срам ...