Бајачка

Трпе му се доверува на Цветко
– Одам јас кај еден видовит, ми ја става раката на глава и ми вика: “Ќе проодиш”
Еј Боже која ли будала. Излагам надвор за да си одам, кога kolata ми ја нема!

Обиди се со

Тажна вест

Кога починал Мајкл Џексон, веста брзо се проширила. Некој отишол во кафана во Куманово, и ...