Апче

Трпе оди во аптека.
– Дајте ми вијагра од 50мг за да ја израдувам жена ми вечер!!
– Жал ми е, но во моментов немаме од 50мг. Ќе ви дадам една од 100мг и ќе ја расцепите на две.
– Кој жената ли??
– Не господине, таблетата.

Обиди се со

Вијагра

Купил Трпе вијагра и се враќа дома. Ја пие и му се дигнал, ама тамам ...