Дома / Вицови / Личности / Антидепресанти

Антидепресанти

Трпе и вика на Трпана:
– Трпано си се здебелила малце…
– Тоа ми е од антидепресантите.
– Што користиш??
– Милка 300 грама…

Обиди се со

Јадење

Доаѓа тештата на Трпе кај него на вечера. По некое време на маса и доаѓа ...