Дома / Вицови / Личности / 1-ви Април

1-ви Април

Малиот Цветко го прашува малиот Трпе:
– Во што беше маскиран на 1-ви април?
– Во Нинџа.
– Не те видов.
– Фала!

Обиди се со

Швалерка

Трпана го фаќа Трпе со швалерката во кревет. Лута почнува да ја кубе и удира, ...