Јајца

Трпана му вика на Трпе:
– Оди купи јајца од продавница!
– Имам две, уште колку треба?
– А тие две за ајдење ти се?!
– Не, само за лижење.
– Епа утре излижи си ги за појадок!

Обиди се со

Балкански тројки

Грчка тојка: двајца мажи и еден маж. Бугарска тројка: двајца имаат секс, третиот внимава да ...