Дома / Вицови / Изреки (страна 2)

Изреки

Лето

Летото доаѓа со 15 статуси во минута, a си оди со 5 статуси дневно.

Топла Вода

И тој шо ја измислил топлата вода кога-тогаш ќе го уклучи бољерот.

Пит Бул

Ред Бул ти дава крилија, но и пит булот кога ќе го видиш одврзан на улицата ти дава крилија.

Мешање

Научно докажано: Подобро да мешаш алкохол него малтер.

3D технологија

Во Канада дупките ги цртаат на улиците за возачите да не возат брзо… Во Македонија има 3D технологија.

Џентлмен

Машкиот полов орган е прав џентлмен…
– Секогаш станува кога треба да седне некоја госпоѓa.

Прслук

Ти паднал прслукот… Изгледа му здосадило да живее празен живот!

Изговор

Тешко е да изговориш “те сакам“, уште потешко е да изговориш “прости ми“, а најтешко е да изговориш “тиндирбалаландагеротранц“.