Дома / Вицови / Изреки (страна 15)

Изреки

Смеа

Смеата е една од најсериозните работи.

Избор

Помеѓу две девојки момчето секогаш ги избира двете, а помеѓу две момчиња девојката секогаш го избира третото.

Бројки

Секој 5-ти човек од 4, има проблеми со бројки.

Мамурлак

Зошто би се изложувале на мамурлук. Останете пијани!

Обид

Ако не успееш во првиод обид, уништи ги сите докази дека си се обидел.

Безжичен

Безжичен телефон најлесно се создава со ножици.