Дома / Вицови / Изреки (страна 10)

Изреки

Татко

Да не беше татко ми, ќе ми ја ебеа мајката.

Вегетаријанци

Ако Господ не сака да јадеме животни, тогаш зошто ги направил од храна?

Работи

Се раѓаме голи, мокри и гладни. Потоа, работите станиваат уште полоши.

Луд

Подобро малку луд, него малку паметен.

Именка

Ако жена е именка, тогаш љубовница е заменка.

Смеа

Секој ден без смеа, е изгубен ден.

Вештачко

На тебе се е вештачко, само природно си глупава.

Боже

Фала ти Боже, Господ здравје да ти даде!