Дома / Вицови / Изреки / Одговор

Одговор

Додека да им одговорам на сите на Skype, Gmail, Facebook, Twitter, Whatsapp, Viber, Sms, дојде 2015 година.

Обиди се со

Денешни девојки

На 12 клинка, на 13 се шминка, на 14 дама, на 15 мама.