Дома / Вицови / Изреки / Манакенки

Манакенки

Ко ќе сум на ФБ се осеќам ко на Fashion week во Милано… Сите манакенки..

Обиди се со

Денешни девојки

На 12 клинка, на 13 се шминка, на 14 дама, на 15 мама.