Кредит

Кога ќе земеш кредит спиеш како бебе.
Саат време спиеш, саат време плачеш!

Обиди се со

Состанок

Трпана ја прашува ЦветаЧ – Како помина на состанокот? Раскажувај! – Ужас, маж ли е ...