Дома / Вицови / Изреки / Долго растојание

Долго растојание

Врски на долго растојание не успеваат…, те изморуваат. Затоа го преместив фрижидерот во мојата соба!

Обиди се со

Денешни девојки

На 12 клинка, на 13 се шминка, на 14 дама, на 15 мама.