Дома / Вицови / Изреки / Денешно време

Денешно време

Денешните чупиња ко ќе остарат на своите внуци ќе му велат:
– Ехх деца порано баба ви каква риба беше.. по 200 лајкој на слика имав.

Обиди се со

Денешни девојки

На 12 клинка, на 13 се шминка, на 14 дама, на 15 мама.