Дома / Вицови / Изреки / Денешните девојки

Денешните девојки

Денешните девојки: Дома ми глуми пеперутка, а надвор од цвет на цвет.

Обиди се со

Денешни девојки

На 12 клинка, на 13 се шминка, на 14 дама, на 15 мама.