Дома / Вицови / Изреки / Денешни девојки

Денешни девојки

На 12 клинка, на 13 се шминка, на 14 дама, на 15 мама.

Обиди се со

Одговор

Додека да им одговорам на сите на Skype, Gmail, Facebook, Twitter, Whatsapp, Viber, Sms, дојде ...