Дома / Вицови / Изреки / Банкомат

Банкомат

Колку е ладно надвор, што и на банкоматот ми покажува минус.

Обиди се со

Денешни девојки

На 12 клинка, на 13 се шминка, на 14 дама, на 15 мама.