Дома / Вицови / Изреки

Изреки

Веган

Позади секој успешен веган стои разочарана баба.

Бебе

Порано до 40 дена не смееше да се види бебето, сеа уште како ембрион има 100 лајка.

Одговор

Додека да им одговорам на сите на Skype, Gmail, Facebook, Twitter, Whatsapp, Viber, Sms, дојде 2015 година.

Банкомат

Колку е ладно надвор, што и на банкоматот ми покажува минус.

Премин

Ние не можеме како што треба да преминеме од зима во лето, а не па во ЕУ.

Манакенки

Ко ќе сум на ФБ се осеќам ко на Fashion week во Милано… Сите манакенки..

Денешно време

Денешните чупиња ко ќе остарат на своите внуци ќе му велат:
– Ехх деца порано баба ви каква риба беше.. по 200 лајкој на слика имав.

Сонови

Ако твоите сонови не те плашат, не се доволно големи.