Навистина

Wikipedia: Јас знам се!
Google: Јас имам се!
Internet: Без мене не можите!
Струја: Навистина?

Обиди се со

Тестамент

Милионер на смртна постела го диктира тестаментот на адвокатот: – На ќерката и ја оставам ...