Дома / Вицови / Глупи / Семеен скандал

Семеен скандал

Семеен скандал. Трпана фучи:
– Значи Трпе ти можеш да пиеш цел живот едно исто пиво, а не можеш два дена да јадеш едно исто јадење…

Обиди се со

Фраза

Си живеел Адам во рајот сам и Господ му рекол: – Ќе ти дадам жена ...