Дома / Вицови / Глупи / Пумпа и Мотор

Пумпа и Мотор

Си биле Пумпа и Мотор, еден ден Пумпата му вика на Моторот:
– Ти мене можеш само вода да ми носиш!

Обиди се со

Фраза

Си живеел Адам во рајот сам и Господ му рекол: – Ќе ти дадам жена ...