Дома / Вицови / Глупи / Лоша вест

Лоша вест

-Имам две лоши вести!!!
-Како бе? ДВЕ ЛОШИ?!?!?!
-Абе ни ја ЕБ*АТ жена ти!!

Обиди се со

Пумпа и Мотор

Си биле Пумпа и Мотор, еден ден Пумпата му вика на Моторот: – Ти мене ...