Ќелав

Како се вика лав без коса?
– Ќелав.

Обиди се со

Лоша вест

-Имам две лоши вести!!! -Како бе? ДВЕ ЛОШИ?!?!?! -Абе ни ја ЕБ*АТ жена ти!!