Дома / Вицови / Виц на денот / Име и презиме

Име и презиме

Име?
– Џон.
Презиме?
– Ленон.
Пол?
– Макартни.

Обиди се со

Фабрика

Група посетители ја разгледуваат фабриката во која се произведуваат производи од гума. Водичот со гордост ...