Дома / Вицови / Глупи / Чешмата и Хидрофорот

Чешмата и Хидрофорот

Чешмата на хидрофорот му рекла:
-Ти мене можеш вода да ми носиш.

Обиди се со

Лоша вест

-Имам две лоши вести!!! -Како бе? ДВЕ ЛОШИ?!?!?! -Абе ни ја ЕБ*АТ жена ти!!