Дома / Вицови / Глупи / Акумулатор и Шпорет

Акумулатор и Шпорет

Се шетаат акумулатор и електричен шпорет по улица.
Електричниот шпорет пропаднал во шахта, а акумулаторот се испразнил од смеење.

Обиди се со

Фраза

Си живеел Адам во рајот сам и Господ му рекол: – Ќе ти дадам жена ...