Жени

Што мислат жените за време на секс:
– На 16 години: леле да не дознае мама.
– На 26 години: леле да не останам трудна.
– На 36 години: леле маж ми да не дознае!!
– На 46 години: леле да не му падне!

Обиди се со

Тројка

Трпана му вели на Трпе: -Трпеее! Зошто се лутиш?! Нели идејата за тројка беше твоја? ...