Дома / Вицови / Виц на денот / Задоволство

Задоволство

Жената му вели на мажот:
– Душо, измислив начин како да чувствувам задоволство од сексот со тебе, иако сме 10 години во брак?
– Како?
– Ќе си плаќаш!

Обиди се со

Дипли

Трпе мести огледало дома: – Доволно е една типла, ќе држи. А Трпана му враќа: ...