Вика

Му вели Трпе на Цветко:
– Абе Цветко жена ти кога имате секс, вика ли?
– Да бе.
– Епа ако вика, што не ме викне и мене.

Обиди се со

Лек

Трпана оди на доктор – Докторе, што би ми препорачале против менструална болка? – Анален ...